Goede ervaring, schade keurig hersteld, alles volgens afspraak.

Met bedoeld schadeherstelbedrijf heb ik de meest positieve ervaringen. Er wordt steeds gezocht naar de meest gunstige op[lossing voor de klant en de werkzaamheden worden perfect en naar tevredenheid... Met bedoeld schadeherstelbedrijf heb ik de meest positieve ervaringen. Er wordt steeds gezocht naar de meest gunstige op[lossing voor de klant en de werkzaamheden worden perfect en naar tevredenheid uitgevoerd. Mijn complimenten !

Prima geholpen op alle gebied

Prettig en kwalitatief goed bedrijf

Wij hebben alleen maar zeer positieve ervaringen. Vanaf het moment dat de schade aan de auto is bekeken en berekend, tot en met het perfecte herstel.

Top, snelle en goede service.

Mijn ervaring is positief. Wema autoschadeherstel komt zijn afspraken na en onderling overleg is mogelijk. Daarnaast hebben ze in mijn geval ook gekeken naar de beste kwaliteit/prijs verhouding. Op... Mijn ervaring is positief. Wema autoschadeherstel komt zijn afspraken na en onderling overleg is mogelijk. Daarnaast hebben ze in mijn geval ook gekeken naar de beste kwaliteit/prijs verhouding. Op navraag kon men vooraf benoemen wat de mogelijke kosten zouden zijn en dit kwam later overeen met de factuur.

Prima! altijd goede service