Goed bedrijf, personeel is vriendelijk , behulpzaam , en attent. TOP
Prima!
Heb nog nooit met dit bedrijf te maken gehad, nog nooit geen schade gehad vandaar. Maar moet zeggen als ze allemaal zo werken als dit bedrijf dan zeg ik petje af voor dit bedrijf perfect wat een...Heb nog nooit met dit bedrijf te maken gehad, nog nooit geen schade gehad vandaar. Maar moet zeggen als ze allemaal zo werken als dit bedrijf dan zeg ik petje af voor dit bedrijf perfect wat een service en wat klantvriendelijk alleen maar lof.
Was een zeer positieve ervaring, mensen waren vriendelijk hebben alles duidelijk uitgelegd en de reparatie in heel netjes gedaan. Schade is nooit fijn maar ze hebben hier wel hun best gedaan het zo...Was een zeer positieve ervaring, mensen waren vriendelijk hebben alles duidelijk uitgelegd en de reparatie in heel netjes gedaan. Schade is nooit fijn maar ze hebben hier wel hun best gedaan het zo soepel mogelijk af te handelen.
Helemaal top
Door unigarant als schade bedrijf aanbevolen ben ik zeer tevreden over de afhandeling.
Uitstekende service
Vanaf mijn eerste contact met het schadebedrijf hebben zij mij duidelijk en goed begeleid . Duidelijk wat betreft de schade en de afwikkeling er van,melding van schadebedrag doorgeven aan...Vanaf mijn eerste contact met het schadebedrijf hebben zij mij duidelijk en goed begeleid . Duidelijk wat betreft de schade en de afwikkeling er van,melding van schadebedrag doorgeven aan expert . Begeleiding voor vervangend vervoer en even later mee zoeken naar een vervangend vervoer met trekhaak
Zeer correcte behandeling en afhandeling
Ben vriendelijk te woord gestaan en alles is prima geregeld. En zag niks meer van de schade! Top