Prima service, attent geholpen en er werd meegedacht in een snelle en goede afhandeling
Prima en vlot geholpen en alles naar wens verlopen. Aardige en behulpzame medewerkers
Was zeer goed
Erg goed, ik ben erg netjes en klantvriendelijk behandeld en de auto is weer als nieuw!
Mijn ervaring met AAS schadeherstel is bijzonder positief.
Via dealer is de schade bij jullie gerepareerd. Geen rompslomp, gewoon prima gemaakt. Ook nog gewassen en enkele steenslag gerepareerd. Pluim
Prima werk
Geen klachten Prima service en snel een afspraak kunnen plannen
Schade is perfect gerepareerd, sneller dan van te voren toegezegd. Personeel was bij het aanmelden en afhalen vriendelijk en behulpzaam, maar op het moment van brengen wilde ze niet helpen met het...Schade is perfect gerepareerd, sneller dan van te voren toegezegd. Personeel was bij het aanmelden en afhalen vriendelijk en behulpzaam, maar op het moment van brengen wilde ze niet helpen met het kinderzitje overzetten naar de leenauto. Ze lieten een moeder met een zoontje van 1,5 jaar compleet aan hun lot over, dit ondanks dat er van te voren gevraagd was of ze daarbij konden assisteren. Helaas kwam daar dus niks van, zelfs vragen waar de top tether vast gezet kon worden werden genegeerd en de medewerker liep gewoon, een beetje aarzelend weg.
Prima, snel contact. Nette afwikkeling en auto netjes hersteld Zelfs auto netjes gewassen en schoongemaakt