Ik heb een goede ervaring met kip schadeherstelbedrijf Ik heb mijn keuken laten spuiten, deze ziet er weer schitterend uit. Ze leveren een goede kwaliteit voor een goede prijs
Prima ervaring en correcte afhandeling in ervaring
Vriendelijk personeel, goed geholpen. De deur ging naar binnen open.
Zeer positief
Prima bedrijf met zeer vlotte afhandeling
Niet goed. Er bleek geen vervangende auto beschikbaar te zijn. Moest opnieuw afspraak gemaakt worden. Op dag van ophalen vertelde de dame dat de auto pas eind van de dag klaar was of de...Niet goed. Er bleek geen vervangende auto beschikbaar te zijn. Moest opnieuw afspraak gemaakt worden. Op dag van ophalen vertelde de dame dat de auto pas eind van de dag klaar was of de volgende dag, terwijl op dat moment een andere man had gebeld dat de auto toch wel klaar was. Dit terwijl ik net weer naar huis was gereden. Bij afhalen werd gezegd dat ik contant moest afrekenen terwijl wij hadden aangeven het via de verzekering willen betalen. Al met al veel onduidelijkheid en slordige afhandeling.
Goede ervaring reparatie goed uitgevoerd en goede service