Vriendelijke ontvangst en nette afwerking van de schade.
Judith Edelbroek
Zeer tevreden! Over snelheid, ontzorgen, communicatie enzovoort
Willi
Perfect
Familie Sulkers
Ad
Alles perfect en snel geregeld en herstelt.
Servicegericht en kwalitatief goed.
Karin Velding
Mijn ervaring bij autoschade Van Gils is heel erg goed. Ik had schade aan de zijkant van de auto, er is helemaal niks meer van te zien na de reparatie. Keurig ! Het is gemaakt door uitdeuken...Mijn ervaring bij autoschade Van Gils is heel erg goed. Ik had schade aan de zijkant van de auto, er is helemaal niks meer van te zien na de reparatie. Keurig ! Het is gemaakt door uitdeuken zonder spuiten.
Ankie Kersbergen
Klantgericht handelen verdient een 10. Klantvriendelijk bedrijf dat goede kwaliteit levert.
G. Dekkers
Wij zijn zeer tevreden met dit schadeherstelbedrijf. Vakkundige expertise van de schade en de te verwachten kosten voor schadeherstel. Planning van schadeherstel en verdere afhandeling door het...Wij zijn zeer tevreden met dit schadeherstelbedrijf. Vakkundige expertise van de schade en de te verwachten kosten voor schadeherstel. Planning van schadeherstel en verdere afhandeling door het personeel was perfekt. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.