Ze vragen om de auto te brengen.omdat de expert komt kijken . S'avonds opgehaald is er niemand geweest en dan gaan ze een paar foto's maken . Dat hadden ze s'morgens al kunnen doen dan... Ze vragen om de auto te brengen.omdat de expert komt kijken . S'avonds opgehaald is er niemand geweest en dan gaan ze een paar foto's maken . Dat hadden ze s'morgens al kunnen doen dan kun je de auto gelijk weer meenemen

F. Rodríguez Pineda

Mijn ervaring met Frits Bloenen is prima, correct behandeld, prima dienstverlening en service behalve vond ik als min punt Frits Bloemen had geen vervangende auto voor mij dat vond ik jammer, voor... Mijn ervaring met Frits Bloenen is prima, correct behandeld, prima dienstverlening en service behalve vond ik als min punt Frits Bloemen had geen vervangende auto voor mij dat vond ik jammer, voor de rest vond ik de dienstverlening en de service beter dan bij schadeherstelbedrijf P. Siebelink nu met de nieuwe eigenaar. Dus Frits Bloemen zeer tevreden, alleen zoals ik al zei ik vindt dat ze voor een vervangende auto hadden moeten zorgen.

Altijd keurig en correct behandeld alleen de wachttijden zijn ontzettend lang.

Arjan

Hele fijne service. Vriendelijk en goede service.

M Jansen

Perfect. Schade niet meer zichtbaar en resultaat zoals verwacht net nieuw.

Bennie.

Schade Bedrijf Frits Bloemen.
Het herstel van mijn auto met voorschade is weer prima en vakkundig Gerepareerd.

P. Romp

Prima, heel vakkundig en netjes gemaakt

Kvo voegwerken

Top bedrijf

Goed herstelbedrijf. We worden altijd vriendelijk geholpen.