Goede service! Snel langs kunnen komen voor het opnemen van de schade. Vervolgens direct goede afhandeling doormiddel van een leenauto. Bij ophalen van de eigen auto foto’s van alle reparaties...Goede service! Snel langs kunnen komen voor het opnemen van de schade. Vervolgens direct goede afhandeling doormiddel van een leenauto. Bij ophalen van de eigen auto foto’s van alle reparaties gezien en de auto ziet er als nieuw uit.
Simons
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Moest jammer genoeg nog keertje terug omdat de reparatie niet helemaal naar behoren was maar dat is perfect opgelost. Goede service.
Duidelijk verhaal en goed geregeld
Schade netjes hersteld!
Bert van Rens
Heel goed
Reinoud
Prima voor de verzekerde schade. Had ook nog offerte opgevraagd om schade aan zijkant te laten verwijderen op eigen kosten. Aangegeven dat dit uit eigen zak betaald zou worden, dus niet de...Prima voor de verzekerde schade. Had ook nog offerte opgevraagd om schade aan zijkant te laten verwijderen op eigen kosten. Aangegeven dat dit uit eigen zak betaald zou worden, dus niet de hoofdprijs. Uiteindelijke offerte was 1200 euro, dus te duur om zelf te betalen.
Ton Arts
Prima we zijn uitstekend behandeld een leenauto stond klaar en we zijn netjes gebeld toen onze auto weer klaar was Ze hebben keurig net werk verricht en de auto weer netjes...Prima we zijn uitstekend behandeld een leenauto stond klaar en we zijn netjes gebeld toen onze auto weer klaar was Ze hebben keurig net werk verricht en de auto weer netjes afgeleverd Al met al geen gedoe alles is door het schadeherstelbedrijf geregeld