Peter

Niet goed, de schade is goed opgelost. Zie je niks van. Maar ik moest terug komen omdat ze vergeten waren om de kabel van het slot aan te sluiten. En na het herstel van de schade is mijn elektrische... Niet goed, de schade is goed opgelost. Zie je niks van. Maar ik moest terug komen omdat ze vergeten waren om de kabel van het slot aan te sluiten. En na het herstel van de schade is mijn elektrische buitenspiegel stuk. En willen niet aan een oplossing denken of helpen. De schuld wordt op mij afgeschoven dat de spiegel al stuk was. De auto wordt als lesauto gebruikt. Dus die moet perfect zijn en ik zou dat gelijk laten maken bij de dealer. En het is niet de eerste keer dat ik terug moet komen wanneer ze zeggen je auto is klaar.

M. Lieuwes

Vriendelijk en correct geholpen. Netjes werk geleverd.

Hans van den Broek, Vledder

Uitstekend

M.Zwambag

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met autoschade De Jong. Onze auto had geen doorsnee schade, maar gaf storing aan na een aanrijding met een ree, een afspraak ingepland, maar intussen tijd... Wij hebben een hele goede ervaring gehad met autoschade De Jong. Onze auto had geen doorsnee schade, maar gaf storing aan na een aanrijding met een ree, een afspraak ingepland, maar intussen tijd ontstonden er veel meer storingen waardoor we niet meer konden rijden. Na overleg kon onze auto direct gebracht worden en stond er een keurige vervangende auto klaar.
Na een paar dagen onze eigen auto weer opgehaald, storingsvrij!
Al met al een fijne samenwerking gehad.

Ik ben netjes en correct te woord gestaan. Vriendelijke medewerkers!

Freek

Ik heb mijn ervaring met autoschade de Jong als zeer prettig ervaren. Ze zijn erg professioneel en mijn auto is perfect gerepareerd.

Klantvriendelijk. Ik was snel aan de beurt en alles werd goed afgehandeld.

Pieterpz

Deskundige expertise