Het is fijn schadebedrijf, personeel is vriendelijk en alles wordt snel afgehandeld
Alles geregeld door Peugeot Mulder Alblaserdam.
Fijn bedrijf snelle,goede sevice
Bij dit schadeherstelbedrijf ben ik heel correct opgevangen. De afwikkeling van formaliteiten en het vervangend vervoer zijn plezierig geregeld. Onze herstelde auto ziet er weer uit als nieuw. Het...Bij dit schadeherstelbedrijf ben ik heel correct opgevangen. De afwikkeling van formaliteiten en het vervangend vervoer zijn plezierig geregeld. Onze herstelde auto ziet er weer uit als nieuw. Het persoonlijke contact gaf mij absoluut vertrouwen.
Top
De contacten verlopen prettig en adequaat. De reparatie is met zorg uitgevoerd, hoewel er een heel klein verschil tussen de linker (vervangen) en de koplamp te zien was. Mijn opmerking hierover werd...De contacten verlopen prettig en adequaat. De reparatie is met zorg uitgevoerd, hoewel er een heel klein verschil tussen de linker (vervangen) en de koplamp te zien was. Mijn opmerking hierover werd serieus genomen.
Nette behandeling goede reperatie
Prettig dat het schadebedrag na observatie gelijk werd bepaald. Schadeherstelwerk was ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. En extra verwijderen van een paar krassen is als service meegenomen...Prettig dat het schadebedrag na observatie gelijk werd bepaald. Schadeherstelwerk was ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. En extra verwijderen van een paar krassen is als service meegenomen (dus geen meerkosten). Dubbeldam een dikke pluim voor jullie!