Een klantvriendelijk bedrijf waar je snel wordt geholpen!
Perfect geregeld, prima haal- en brengservice. Prachtig resultaat!
Gastvrij, goede persoonlijke benadering waarna de schade vrijwel direct wordt opgenomen en (kosten)analyse plaats heeft. Afstemming omtrent tijdstip reparatie gaat in prima overleg i.c.m. aanbieden...Gastvrij, goede persoonlijke benadering waarna de schade vrijwel direct wordt opgenomen en (kosten)analyse plaats heeft. Afstemming omtrent tijdstip reparatie gaat in prima overleg i.c.m. aanbieden van vervangend vervoer.
Zeer tevreden! Waren in staat mijn ruit (inbraak) met spoed te bestellen en repareren. Vriendelijk personeel en toen ik mijn auto ophaalde, was zelfs al het glas in de auto opgeruimd / gestofzuigd...Zeer tevreden! Waren in staat mijn ruit (inbraak) met spoed te bestellen en repareren. Vriendelijk personeel en toen ik mijn auto ophaalde, was zelfs al het glas in de auto opgeruimd / gestofzuigd én was de auto door de wasserette heen gegaan. Top service en transparant!
Heel vriendelijk personeel, er wordt meegedacht. En de service is super
We zijn heel fijn geholpen en werd er tijdens het wachten op de expert en reparatie vervangend vervoer beschikbaar gesteld.
Heel goed ,beleefd , hulpvaardig.
Top! Heldere en snelle communicatie en de auto was binnen no-time weer opgelapt!
Zeer goed
Vriendelijke mensen met hart voor hun werk. Duidelijke afspraken en de schade wordt keurig hersteld en afgehandeld met de verzekering. Top.