De ontvangst vond ik onplezierig. Ik voelde argwaan of ik wel eerlijke informatie gaf Alsof ik de boel wilde beduvelen
Dario Aresu
Prima, duidelijke instructies en goede communicatie over doorlooptijd en verwachting.
Zeer goed behandeld met de juiste schade
Reparatie auto zou 3 dagen duren. Uiteindelijk is de auto 2 weken in de garage geweest: 3x 3dagen uitstel
Rogier
Vriendelijk ontvangen met een duidelijke uitleg over de procedure en de planning. Ook een prima vervangde auto gehad. De schade was zeer mooi hersteld en daarbij werd er ook nog meegedacht aan...Vriendelijk ontvangen met een duidelijke uitleg over de procedure en de planning. Ook een prima vervangde auto gehad. De schade was zeer mooi hersteld en daarbij werd er ook nog meegedacht aan een schade aan de bumper, deze tegen een kleine meerprijs ook te kunnen laten herstellen en spuiten.
PeterB
Zeer tevreden over het herstel van een kras en een deukje. Aangevraagd via ANWB schadeherstel, wat aanzienlijk scheelde in de kosten. Het lastige was alleen dat zij geen inlogmogelijkheid hebben bij...Zeer tevreden over het herstel van een kras en een deukje. Aangevraagd via ANWB schadeherstel, wat aanzienlijk scheelde in de kosten. Het lastige was alleen dat zij geen inlogmogelijkheid hebben bij de ANWB om de prijs te bepalen. Dat moest ikzelf ter plekke op mijn telefoon laten zien. Maar dit is netjes overgenomen.
Heel goed
Frank
De schade waarvoor mijn auto naar Hanterink is geweest is keurig hersteld. Dat is natuurlijk het belangrijkst. Wat mij tegen is gevallen is het feit dat de afspraak die wij ook hadden gemaakt over...De schade waarvoor mijn auto naar Hanterink is geweest is keurig hersteld. Dat is natuurlijk het belangrijkst. Wat mij tegen is gevallen is het feit dat de afspraak die wij ook hadden gemaakt over mogelijk herstel dan wel het wegpoetsen van 2 winkelwagen kadootjes in 2 portieren niet nagekomen is. En op mijn vraag of ze dat vergeten hadden werd heel kort geantwoord. Wij hebben op dit moment niemand aanwezig die er naar kan kijken, en daarmee was de kous af.