J.vdO

Wij zijn heel tevreden over AAS Dubbeldam schadeherstel. Ze hebben alles voor ons geregeld. Contact met de verzekeraar, opsturen van foto's en een vervangende leenauto. De schade is zo netjes... Wij zijn heel tevreden over AAS Dubbeldam schadeherstel. Ze hebben alles voor ons geregeld. Contact met de verzekeraar, opsturen van foto's en een vervangende leenauto. De schade is zo netjes hersteld dat het lijkt alsof het nooit gebeurd is. Erg blij mee!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Klantvriendelijk, herstel is snel en goed geregeld.

J.vdO

We zijn heel tevreden met dit schadebedrijf. Ze hebben de schade goed gerepareerd en contact gehouden over de voortgang. Ook hebben ze het contact met de verzekeringsmaatschappij voor hun rekening... We zijn heel tevreden met dit schadebedrijf. Ze hebben de schade goed gerepareerd en contact gehouden over de voortgang. Ook hebben ze het contact met de verzekeringsmaatschappij voor hun rekening genomen.

Denise

Erg vriendelijke mensen. Zijn duidelijk, ze denken met je mee en zijn flexibel. De schade is hersteld, ziet er goed uit.

Peter de Groot

Goede ervaring met dit bedrijf.
Houdt zich aan de gemaakte afspraken en levert keurig werk.

M.R Arons

Hele goede service. Ik ben snel en vakkundig geholpen.