Roland K

Goed en vriendelijk ontvangen, helaas was het herstel van de schade niet naar tevredenheid. Na overleg is alles in orde gemaakt.
Het is wel jammer dat ze dit in 1e instantie zelf niet hebben...
Het is wel jammer dat ze dit in 1e instantie zelf niet hebben gezien, dit kan en mag niet van zo'n professioneel bedrijf!

W.Dirx

Prettige ontvangst en keurig herstel van de auto

Wisselend. Eerste contact , na verwijzing eigen verzekeraar, goed. lange duur tussen intake en start herstel (2 1/2 maand ). Herstel zelf zou week in beslag nemen maar liep uit tot 2 1/2 week met... Wisselend. Eerste contact , na verwijzing eigen verzekeraar, goed. lange duur tussen intake en start herstel (2 1/2 maand ). Herstel zelf zou week in beslag nemen maar liep uit tot 2 1/2 week met onduidelijke en magere onderbouwing voor wat betreft uitloop.
Schade heel mooi hersteld.

Zeer goede ervaring

Hélène de Wert. Super bedrijf

Super, personeel compliment voor alles te regelen met verzekering top.

Schade is goed hersteld luister duidelijk naar je. Helaas wel 2 keer na het ophalen van de auto moeten terug gaan omdat er na het herstel problemen waren met mijn verlichting. Uit eindelijk een... Schade is goed hersteld luister duidelijk naar je. Helaas wel 2 keer na het ophalen van de auto moeten terug gaan omdat er na het herstel problemen waren met mijn verlichting. Uit eindelijk een beetje moeten betalen en werd het probleem opgelost. Voor het herstel had ik geen problemen met mijn verlichting maar ja toch maar betaald wil toch dat alles goed werkt.

Marc

Leveren uitstekend werk, jammer van de lange wachttijd, maar dat is ondergeschikt aan hetgoede resultaat en de prettige afhandeling

Wij hebben de service als zeer prettig ervaren. Vriendelijk personeel. Duidelijke en vlotte dienst verlening.