Dit is een prima schadeherstelbedrijf Over de schadereparatie ben ik zeer tevreden. Onze auto kreeg ik schoongemaakt en gepoetst? terug.
Proactieve medewerkers werken er binnen dit bedrijf. Of je nu een kleine of grote schade hebt dat maakt niet uit. Op zeer korte termijn een afspraak voor het herstel. Na herstel een zeer uitgebreide...Proactieve medewerkers werken er binnen dit bedrijf. Of je nu een kleine of grote schade hebt dat maakt niet uit. Op zeer korte termijn een afspraak voor het herstel. Na herstel een zeer uitgebreide specificatie van de werkzaamheden. Zeer tevreden.
Het herstel is perfect uitgevoerd, de communicatie en informatie op papier waren volledig en de auto werd tip top (ook gewassen en van binnen schoongemaakt) afgeleverd.
Heel betrouwbaar, flexibel,erg sociaal en leverd vakwerk!
Na melding van de schade snel een afspraak gemaakt en deze is snel en adeqaat gerepareerd Ook de auto werd schoon terug geleverd zonder dat dit was gevraagdof vermeld
Snelle en duidelijke communicatie
SUPER FIJN GEHOLPEN, BAAL VAN DE SCHADE, MAAR NA OPHALEN AUTO WEER HELEMAAL TEVREDEN!
Prima verlopen.
Goed. Er wordt goed gecommuniceerd, zowel mondeling als telefonisch en via de mail. De schade wordt aanvullend verduidelijkt m.b.v. foto’s. De afhandeling met de verzekering...Goed. Er wordt goed gecommuniceerd, zowel mondeling als telefonisch en via de mail. De schade wordt aanvullend verduidelijkt m.b.v. foto’s. De afhandeling met de verzekering volledig door het autoherstelbedrijf geregeld.