Goed, vaker hier geweest. Herstel gebeurt altijd goed en netjes. Personeel is vriendelijk en ze herkennen je gewoon terug van de vorige keer (2 jaar geleden!)

Ik ben door het schadebedrijf correct en vriendelijk behandeld. De afspraken, zowel mondeling als telefonisch zijn correct nagekomen.

We worden altijd zeer netjes geholpen. Zeer goede service. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeker zeer tevreden en komen als we schade aan de auto hebben altijd terug komen. Een... We worden altijd zeer netjes geholpen. Zeer goede service. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeker zeer tevreden en komen als we schade aan de auto hebben altijd terug komen. Een topbedrijf!

De schade is erg snel en netjes verholpen. Tijdens de reparatie kreeg ik vervangend vervoer .
Ik ben erg tevreden over Wema autoschade.

Wij hebben goede ervaringen met dit schadeherstelbedrijf. er werd snel gehandeld en alles is netjes en goed afgehandeld. ook kregen we een auto te leen waar we al die tijd mee gereden hebben. (wel... Wij hebben goede ervaringen met dit schadeherstelbedrijf. er werd snel gehandeld en alles is netjes en goed afgehandeld. ook kregen we een auto te leen waar we al die tijd mee gereden hebben. (wel zelf benzine betalen, logisch) ook later toen de auto voor een sticker nog terug moest kregen we zonder problemen een auto mee voor een uurtje. super gewoon. personeel is erg vriendelijk en er wordt snel gereageerd op de mail. gewoon goed dus.

Mijn ervaring met de wema,kan ik kort samenvatten. Vriendelijke correcte mensen.Die doen wat ze beloven.
Auto ziet er weer uit als nieuw.
Hebben 4weken een perfecte leen auto gehad.

Uitstekend, goede en snelle afhandeling schade.

Zeer netjes ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over het afhandelingstraject