Zeer professioneel bedrijf. Zowel de ontvangst, de planning en de afwikkeling zijn van deze tijd en prima. Professionaliteit van de werkplaats kan ik niet inschatten. De auto laat je achter, en...Zeer professioneel bedrijf. Zowel de ontvangst, de planning en de afwikkeling zijn van deze tijd en prima. Professionaliteit van de werkplaats kan ik niet inschatten. De auto laat je achter, en prima hersteld, uitgedeukt en gespoten krijg je hem weer terug.
Ervaring was goed, niks op aan te merken
Helemaal top
Zeer correct en vriendelijk, duidelijke afspraken en altijd een leenauto. Schade altijd bijzonder keurig gedaan.
Onze ervaring is zeer positief. Correcte vriendelijke communicatie en duidelijke afspraken. Schade op een correcte manier hersteld.
Zeer vriendelijke verwelkoming en bekwame afhandeling
Prima.
In geheel tevreden met service en reparatie schade
Gemiddeld,er is schade bijgekomen door het gebruik van onjuist gereedschap voor demontage
Uitstekende service meedenken met klant binnen de verzekeringsvoorwaarden Doen wat beloofd is Rekening conform offerte