Ik ben zeer verrast geweest door de snelle en vakkundige service. Tevens kan ik hier melden dat ik heel goed werd geinformeerd door het personeel over de uit te voeren werkzaamheden
Zeer goed. Er wordt op een prettige manier gecommuniseerd met mij als klant
Prima bedrijf, snelle interacties vriendelijke medewerkers. Keurige reparatie. Ik kan niet zien dat het gerepareerd is, zelf geen kleurverschil!! De volgende keer g ik hier weer heen
Goed gedaan. Alleen een dag langer dan afgesproken.
Goede communicatie, ook bij eventuele vertraging.
Aan balie gezegd geen kosten ivm all risk verzekering en geen schuld. Bij ophalen werd gezegd faktuur betalen. Aan medewerker gezegd dat ik een mail van unive had ontvangen dat bedrag aan...Aan balie gezegd geen kosten ivm all risk verzekering en geen schuld. Bij ophalen werd gezegd faktuur betalen. Aan medewerker gezegd dat ik een mail van unive had ontvangen dat bedrag aan jullie is overgemaakt. Toch zaterdag een faktuur in de bus. Gebeld naar jullie, faktuur kan verscheurd. Misschien ern aandachts punt.
Goede ontvangst en prima herstel
Correct volgens afspraak
Werd prima ontvangen er werd uitleg gegeven en direct kon ik een afspraak maken om de schade te herstelen prijsopgave en de kosten kwamen goed overeen en de schade is mooi hersteld ziet er niks...Werd prima ontvangen er werd uitleg gegeven en direct kon ik een afspraak maken om de schade te herstelen prijsopgave en de kosten kwamen goed overeen en de schade is mooi hersteld ziet er niks meer van .had eennprima leen fiets zodat ik wel mobiel was .