Fijn schadeherstelbedrijf met klantvriendelijke medewerkers die er alles aan hebben gedaan om mijn auto niet economisch total loss te laten verklaren maar te mogen repareren. Vervolgens is de...Fijn schadeherstelbedrijf met klantvriendelijke medewerkers die er alles aan hebben gedaan om mijn auto niet economisch total loss te laten verklaren maar te mogen repareren. Vervolgens is de reparatie snel en deskundig uitgevoerd en staat mijn Toyota iQ nu weer voor de deur te glimmen.
Erg tevreden, betrouwbaar en deskundig bedrijf.
Schade bedrag was veel hoger dan in eerste instantie was op gegeven door de mede werker Heb ook nog geen overzicht ontvangen van de reparatie kosten wat er precies is gedaan .
Betroken mensen vriendelijk. werkplaas oog rommelig. verbazend mooi vakwerk afgeleverd.
Zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over gang van zaken. Meedenkend en toegankelijk qua benadering.
Zeer goed!
Zeer tevreden, snelle afhandeling en sneller klaar dan verwacht.
Uitstekende communicatie en ontvangst en afhandeling
Vriendelijke behandeling en krassen en deuken zijn zeer vakkundig hersteld. De locatie op het bedrijventerrein is minder netjes, bijv als de auto lang buiten blijft staan.