Meer dan dik tevreden! Goede en snelle service. Super netjes gedaan.
John
Zeer goed, snelle service. Auto perfect hersteld
Ruud Visch
Is goed ,ben tevreden
Stephan Tjioe
Plaatschade hele linker flank. De verzekeraar wijst Van Gils aan waar ik afspraak bij kan maken. Snelle gemaakt. Kon zelfs een dag eerder de auto afgeven. Kom zelf weer na 3 dagen weer de auto...Plaatschade hele linker flank. De verzekeraar wijst Van Gils aan waar ik afspraak bij kan maken. Snelle gemaakt. Kon zelfs een dag eerder de auto afgeven. Kom zelf weer na 3 dagen weer de auto ophalen. Blij de auto opgehaald. Zeer goed geholpen.
Dineke
Ik geen zeer goed geholpen. Ik ben vriendelijk en netjes te woord gestaan. Er is mij duidelijk uitgelegd wat er aan mijn auto moedt gebeuren wat betreft de schade. Ik heb gedurende een aantal dagen...Ik geen zeer goed geholpen. Ik ben vriendelijk en netjes te woord gestaan. Er is mij duidelijk uitgelegd wat er aan mijn auto moedt gebeuren wat betreft de schade. Ik heb gedurende een aantal dagen een leenauto meegekregen totdat mijn auto gemaakt was. Er was aangegeven dat het maken van mijn auto een werkje zou duren, maar na 3 dagen werd ik al gebeld dat mijn auto klaar was.
Prima, goede afspraken, duidelijke uitleg, geen verrassingen achteraf.