Mijn verzoek tot schadeherstel werd vriendelijke en vlot omgezet in een afspraak. Herstel werd keurig uitgevoerd.
Aloys Wüst
Vriendelijk, en servicegericht. Goede uitleg over de schade afhandeling. Goede informatie achteraf over de werkzaamheden.
Naz
Heel top! Zij hebben echt goed service verleend, het overtrof mijn verwachtingen
- prima
Pieter
Hester
Ik ben helemaal tevreden en blij. Perfecte service en fantastisch resultaat. Mijn autootje is weer tiptop in orde, alsof deze net uit de showroom is weggereden.
Arnout
De algemene ervaring is goed.
Fijne garage die goed met je meedenkt en ook evt klachten goed weet op te lossen.
Mulder
Het schadeherstel heeft tot volle tevredenheid plaats gevonden. Aangetekend mag worden dat de tijd tussen plaatsvinden en herstel helaas 2 maanden moest duren in verband met een tekort aan monteurs,...Het schadeherstel heeft tot volle tevredenheid plaats gevonden. Aangetekend mag worden dat de tijd tussen plaatsvinden en herstel helaas 2 maanden moest duren in verband met een tekort aan monteurs, hetgeen overigens bij melding van de schade direct werd medegedeeld.
Nicolae
Het waren supervriendelijke en begripvolle mensen en ik raad het met vertrouwen aan