Anja Koopmans

Beetje rommelige start... ik belde maar moest langskomen... toen ik langs kwam... moest ik daar weer een afspraak voor hadden gemaakt.

Daarna is mijn schade getaxeerd, bedrag viel erg...

Daarna is mijn schade getaxeerd, bedrag viel erg tegen. Ik kan mijn schade, gemaakt door derden nergens declareren, er zat geen briefje achter mijn ruitenwissers. Ik voelde mij anders geïnformeerd dan ik in de taxatie terug las.

Schade is keurig hersteld.

De afhandeling was niet zo netjes, overal nog resten van het afplakken.

D.C.D. Le

Zeeeer tevreden! Gemakkelijk en snel en vriendelijk. Dingen gedaan die ik niet had verwacht dat ze het zouden doen, zoals een knopje vast zetten die ik zelf eigenlijk zou doen, maar die heel even... Zeeeer tevreden! Gemakkelijk en snel en vriendelijk. Dingen gedaan die ik niet had verwacht dat ze het zouden doen, zoals een knopje vast zetten die ik zelf eigenlijk zou doen, maar die heel even door hun wordt gedaan!

Een fijn bedrijf. Vriendelijke mensen. En schade vakbekwam hersteld.

Mevr Niessink-Paul

Een prima ervaring, en alles werd mij duidelijk en helder uitgelegd.

Schade is naar tevredenheid hersteld.
I.m.v. levering van verkeerde onderdelen, waardoor de auto een weekje langer bij Hagen stond.

Goede ervaring

R.W. Margadant

Ik ben super tevreden hoe de schade aan mijn auto is uitgevoerd. Hij ziet er als nieuw uit.

Joyce

Zeer Goed, alles was weer snel gemaakt