Jan P

Een prima bedrijf. Na de taxatie kon ik binnen een week de auto brengen voor reparatie. Een leenauto stond al klaar. De auto is na de reparatie weer als nieuw. Zoals afgesproken kon ik mijn auto... Een prima bedrijf. Na de taxatie kon ik binnen een week de auto brengen voor reparatie. Een leenauto stond al klaar. De auto is na de reparatie weer als nieuw. Zoals afgesproken kon ik mijn auto dezelfde dag nog ophalen.

JanG

Fijn rechtoe rechtaan bedrijf dat vakwerk aflevert.

Arie de Wit

Gerritsma is een schade herstel bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert.
Gerritsma is een schade herstel bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert.
De schade is na het herstel totaal onzichtbaar. Afspraken , ook in de tijd, worden nagekomen. En niet onbelangrijk , er is direct een vervangende auto beschikbaar.

Ze kijken gelijk wat ze er aan kunnen doen (als ze er iets aan zouden kunnen doen)

Zij zijn erg behulpzaam en doen wat zij kunnen om de klant zsm te helpen

Franklin

Erg klantgericht en biedt de eventuele hulp aan, indien nodig.

Harold

Keurig netjes hersteld. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en ik ben netjes te woord gestaan.

Richard jongenelen

Monsieurs

De algemene ervaring is goed, er is uitstekend werk verricht. Misschien is het een idee om de klant via de app op de hoogte te houden o ver de vordering van de werkzaamheden.