Toen ik de eerste keer contact had opgenomen was mijn aanvraag niet volledig gedaan waardoor ik nog een keer langs moest komen. Deze keer verliep alles helemaal vlekkeloos en ben ik goed geholpen.... Toen ik de eerste keer contact had opgenomen was mijn aanvraag niet volledig gedaan waardoor ik nog een keer langs moest komen. Deze keer verliep alles helemaal vlekkeloos en ben ik goed geholpen. Ook het herstellen van de schade is heel netjes gedaan.

Marcel vd B

De schede is uitstekend hersteld. De leenauto was prima

Peter Jansen

Zeer goede ervaring. Klantvriendelijk, duidelijk en komen de afspraken na.

de Graaf

Niet alle schade was goed hersteld. Vooral de achterbumper, die wel opnieuw gespoten is (wel netjes) maar niet goed terug te plaatsen bleek. Op mijn vraag waarom ze me niet gebeld hadden om... Niet alle schade was goed hersteld. Vooral de achterbumper, die wel opnieuw gespoten is (wel netjes) maar niet goed terug te plaatsen bleek. Op mijn vraag waarom ze me niet gebeld hadden om eventueel een nieuwe achterbumper te bestellen, werd een beetje laconiek de schouders opgehaald. Op mijn vraag of ze konden proberen om de bumper beter te monteren, kreeg ik als antwoord dat dat echt niet lukte. (later bij mijn vaste garage bleek dat dus wel goed te lukken, voor een half uurtje werk)
Aan het lakwerk zat een kleine beschadiging/fout, die alsnog goed hersteld is.

De auto hebben we hier ook 'professioneel' laten reinigen. De auto was best wel vies, vandaar. Bij oplevering bleek de bekleding niet overal schoon (er zat nog gewoon zand en vuil op de zijkant van een stoel), de auto was echt zeiknat, net als mijn broek na een kwartiertje rijden daarna,, en dashboardkastje, zijvakken in deuren, bovenvak in het plafond vooral, bleken niet gereinigd. (als ik er met een vinger overheen ging, dan zat er dik stof op mijn vinger. De medewerker stond daarbij, en beweerde glashard dat hij er zelf bijgestaan had en dat alle helemaal gestofzuigd en gereinigd was(!!)

Prettig, vriendelijk en snel.
Goed ontvangst en verder geen zorgen gehad over vervolg, leenauto etc.

H.te Winkel

Zeer goede service

Netjes ontvangen. Schade vakkundig bekeken. Schade keurig hersteld en afgehandeld.
Zeer tevreden met ATH Duiven.