Boven verwachting snel was de schade aan de auto hersteld en konden wij de auto, ook nog geheel schoongemaakt, 3 dagen eerder dan afspraak was, weer ophalen.
Fantastisch !! Een zeer correcte behandeling. Wij zijn héél tevreden over het contact met het personeel en ons. Keurig alles opgelost en onze auto is perfect...Fantastisch !! Een zeer correcte behandeling. Wij zijn héél tevreden over het contact met het personeel en ons. Keurig alles opgelost en onze auto is perfect herstelt. Er is voor een geschikte leen-auto gezorgd. Wij zouden iedereen dit bedrijf aanbevelen !! Om het een cijfer te geven : een 10, staat voor uitmuntend !!
In de periode januari 2013 - mei 2019 heb ik tweemaal door dit bedrijf schade laten herstellen. Beide keren is er zeer hoge kwaliteit geleverd.
Goed bedrijf goede service
We hebben de auto nodig voor woon / werk verkeer. Wat 2 a 3 dagen zou duren kostte 1 week. Dus moesten we met openbaar vervoer. Wat hooguit € 500,- zou kosten kostte meer dan €...We hebben de auto nodig voor woon / werk verkeer. Wat 2 a 3 dagen zou duren kostte 1 week. Dus moesten we met openbaar vervoer. Wat hooguit € 500,- zou kosten kostte meer dan € 700,-. Het personeel was niet vriendelijk. Ik kom er nooit weer.