Zeer positief, nette ontvangst met koffie. Vriendelijke receptioniste.

Zeer goed. Afspraken worden goed nagekomen.

We hebben met grote tevredenheid al een schade laten repareren.

Keurig bedrijf. Vriendelijke ontvangst. Deskundige administratie en afhandeling

Gewoon goéd, klantvriendelijk denkt méé met wat er moet gebeuren en levert de kwaliteit waarmee ze adverteren.

Een professioneel uitgevoerd bedrijf, waar je goed geïnformeerd wordt wat er staat te gebeuren, aandacht wordt geschonken aan de vragen die je hebt en niet alleen zeggen dat ze iets doen als je... Een professioneel uitgevoerd bedrijf, waar je goed geïnformeerd wordt wat er staat te gebeuren, aandacht wordt geschonken aan de vragen die je hebt en niet alleen zeggen dat ze iets doen als je een verzoek hebt maar ook daadwerkelijk uitvoeren en laten zien achteraf.
Wij zijn blij dat we dit bedrijf gekozen hebben voor het schadeherstel.

Na een aanrijding met kleine schade zeer snel afspraak kunnen maken voor herstel. Leenauto beschikbaar en in 1 dag schade volledig hersteld. Auto vervolgens schoon teruggekregen. Kosten zijn door... Na een aanrijding met kleine schade zeer snel afspraak kunnen maken voor herstel. Leenauto beschikbaar en in 1 dag schade volledig hersteld. Auto vervolgens schoon teruggekregen. Kosten zijn door schadeherstelbedrijf met verzekering afgehandeld. Vriendelijk en correct te woord gestaan en goede uitleg over herstel .

Perfect werk geleverd. Vakkundig en snelle service. In minder dan een dag (bumper) schade hersteld.

Zeer goed, ik had een fout kenteken opgegeven maar ben prima geholpen dit op te lossen.