Fijn, betrouwbaar bedrijf! Communiceert snel en duidelijk. Fijne sfeer en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Reparatie duurde erg lang en leenauto niet volgens de afspraken.

In een woord: keurig!

Goede service. Vakkundige reparatie.

Zeer tevreden!

Super- perfect

Zoals elke keer ben ik heel tevreden over het onderhoud. Geen onverwachte extra kosten en op de afgesproken tijd klaar. De monteur had zelfs een klein probleem ontdekt bij het straten van de auto,... Zoals elke keer ben ik heel tevreden over het onderhoud. Geen onverwachte extra kosten en op de afgesproken tijd klaar. De monteur had zelfs een klein probleem ontdekt bij het straten van de auto, wat direct kon worden verholpen en wat later tot veel schade had kunnen leiden.

Het contact met het bedrijf verliep goed en zorgvuldig. Op hun verzoek kwam ik met de auto langs en namen ze de schade op. Op de afgesproken datum bracht ik de auto en kreeg ik keurig en snel een... Het contact met het bedrijf verliep goed en zorgvuldig. Op hun verzoek kwam ik met de auto langs en namen ze de schade op. Op de afgesproken datum bracht ik de auto en kreeg ik keurig en snel een leenauto mee. Na twee dagen heb ik zelf gebeld wat de status van de reparatie was. Toen bleek dat ze nog onderdelen moesten bestellen en beginnen met de reparatie. De auto was uiteindelijk een dag later klaar dan afgesproken. De schade is netjes hersteld.

Vriendelijke medewerkers, denken met je mee