Vriendelijk te woord gestaan, snelle service en de schade is netjes hersteld.
Mijn stuur en airbag waren gestolen, aangezien er meer in Elst waren gestolen en meer mensen naar Ambting gingen was het daar erg druk, het sleepbedrijf reed af en aan. Er werd koffie geschonken,...Mijn stuur en airbag waren gestolen, aangezien er meer in Elst waren gestolen en meer mensen naar Ambting gingen was het daar erg druk, het sleepbedrijf reed af en aan. Er werd koffie geschonken, gegevens genoteerd. Sommige dachten dat de premie omhoog ging, van mijn buurman had de tussenpersoon dat verteld maar Ambting wist zeker dat dit niet zo was en het bleek ook nog te kloppen. Het verbaasde me dat er de volgende dag gebeld werd dat ik de auto kon ophalen, het zat er al weer in, auto nog gewassen ook. Nu maar hopen dat het niet meer gestolen wordt.
Het bestaat gelukkig nog! Zeer llantvriendelijk geholpen worden zoals je hoopt wanneer je gedupeerd bent na een auto-inbraak..
De schade is naar volle tevredenheid hersteld. Vervolgens is mijn auto in blinkende staat van schoonheid weer aan mij terug geleverd.