Bruin de

Prima, correcte communicatie en ontvangst, zeer verzorgde afwikkeling schade. Auto hersteld, gewassen en gepoetst weer retour. Heel tevreden.

Henk J.H. Brouwers

Zeer goede ervaring.

Ik ben positief verrast over de service en vriendelijk personeel

GTI

Bij dit (bij mijn verzekeraar aangesloten) schadeherstelbedrijf kon ik snel terecht voor een schadeanalyse. Netjes geholpen en in samenspraak de benodigde documentatie opgesteld zodat het... Bij dit (bij mijn verzekeraar aangesloten) schadeherstelbedrijf kon ik snel terecht voor een schadeanalyse. Netjes geholpen en in samenspraak de benodigde documentatie opgesteld zodat het hersteltraject in gang gezet kon worden.
Schade is op en binnen afgesproken data hersteld en vervangend vervoer was beschikbaar.
Schadehersteller heeft netjes werk geleverd en goede keuzes gemaakt in benadering schade en omgeving van de schade.
Op verzoek zijn er nog wat andere aandachtspuntjes in lakwerk opgepakt.
Dus vanuit nare opgelopen schade uiteindelijk vooruitgang voor het aangezicht.
Duidelijke communicatie, goed werk; tevreden klant!

Fred van Ameijde

Bedrijf straalt uit dat men trots is op het werk en daar is het resultaat ook naar, dus gewoon vakkundig en goed.

Dirk Jan

Prima service, duidelijkheid vooraf over prijs.

Sascha van Bruchem

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van AAS Vermeulen in Krimpen aan de Lek. De gemaakte afspraken worden nagekomen, de communicatie tijdens het herstel is zeer goed en de reparatie is goed... Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van AAS Vermeulen in Krimpen aan de Lek. De gemaakte afspraken worden nagekomen, de communicatie tijdens het herstel is zeer goed en de reparatie is goed uitgevoerd.

Sascha van Bruchem

Ik ben uitermate tevreden over Vermeulen Autoschade. De schade aan onze auto is goed en keurig hersteld en de auto is ook weer schoongemaakt en gewassen teruggekomen. Het contact met Andrew verloopt... Ik ben uitermate tevreden over Vermeulen Autoschade. De schade aan onze auto is goed en keurig hersteld en de auto is ook weer schoongemaakt en gewassen teruggekomen. Het contact met Andrew verloopt vlot en de afspraken zijn helder en worden nagekomen. Ik kan niets anders zeggen dat Vermeulen goed werk levert en een prima service biedt.