De auto netjes terug gekregen en de schade netjes gemaakt moet alleen nog terug want het achterlicht is besteld

Klantvriendelijk en correct.

Uiterst correct. Schade doorgenomen met een medewerker. Duidelijke uitleg wat de schade inhield en hoe te verhelpen. Prijsopgave gekregen, die achteraf meeviel. Werk goed uitgevoerd. Elektrische... Uiterst correct. Schade doorgenomen met een medewerker. Duidelijke uitleg wat de schade inhield en hoe te verhelpen. Prijsopgave gekregen, die achteraf meeviel. Werk goed uitgevoerd. Elektrische leenfiets meegekregen, die ik graag wilde houden, maar dat ging niet.

Prima ervaring, offerte direct ontvangen & na uitbetaling door de verzekering snel in kunnen plannen. Reparatie van het raammechanisme is netjes uitgevoerd. Vervangend vervoer was geen probleem.

Zeer professioneel en zeer goede service.
wij zijn blij met het resultaat.

Top service en top herstel, wij verzoeken onze relaties altijd naar A.A.S te gaan omdat ze toppers zijn en de prijs daarbij ook netjes is. Ik zou iedereen hier heen sturen!

Zeer correct, snel een afspraak kunnen maken, ondanks corona, vervangende auto bij reparatie en de volgende weer klaar op afgesproken tijd.
Mensen met kennis en kunnen. Klantvriendelijk

1e keer, via Suzuki Schhaap, snel en goed afgehandeld

Prima, snel en goed de schade verholpen