Zeer klantvriendelijke benadering en uitleg tevoren en vervolgens daarna een uitermate deskundige afhandeling van de schade. Alles is tot mijn volle tevredenheid verlopen en conform de...Zeer klantvriendelijke benadering en uitleg tevoren en vervolgens daarna een uitermate deskundige afhandeling van de schade. Alles is tot mijn volle tevredenheid verlopen en conform de gemaakte afspraken nagekomen.
C meijer
Zeer positief
Johan v B.
Perfect, zoals je hoopt dat het zou zijn.
Sonja van Dijk
Vanuit randstad kreeg ik door dat ik vervangend vervoer zou krijgen. Maar dat was toch niet het geval. Aantal keren contact over gehad.
Bart
Goede ervaring en schade netjes en goed gerepareerd. Na afloop van reparatie issues gekregen met een van de sensoren. Deze zijn netjes en zonder kosten verder opgelost.
Heel goed. Het duurde wel enige tijd i.v.m. drukte wat begrijpelijk was. ( Hagelschade in Italie.) Schade is goed afgehandeld en op een kleine opmerking werd direct en goed gereageerd
van Schijndel
Vriendelijke ontvangst. Het herstel moet nog plaats vinen, kan ik niets over zeggen.