Zeer tevreden, schade is goed gerepareerd. Vriendelijke en respectvolle behandeling door medewerkers
John Wanten
Zeer goed en fijn geholpen. Alles tot nu toe netjes en goed afgehandeld.
Geen naam
Te vrede
.........
Goed en vlug afgehandeld
Theo Burhenne
Mijn algemene ervaring met het schadeherstelbedrijf WellColl Sittard was zeer positief. Ze hebben de motorkap van mijn camper gespoten en het dakraam opnieuw afgekit. De service was uitstekend en...Mijn algemene ervaring met het schadeherstelbedrijf WellColl Sittard was zeer positief. Ze hebben de motorkap van mijn camper gespoten en het dakraam opnieuw afgekit. De service was uitstekend en het werk werd snel uitgevoerd. Bij de oplevering gingen ze nog een stap verder door ook de koplampen te polijsten. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen vanwege hun topservice.
f.lenaerts
Netjes en correct behandeld
GB
Goed ontvangen. Schaderapport keurig en tijdig opgesteld. Ik kon zelfs mijn caravan gratis langer laten staan dan gepland. Super!
Communicatie intern niet perfect. We halen de auto op en net thuis krijgen we een telefoontje dat ik nog een handtekening moet zetten.( wanneer ik langs wil komen).
Piet Conen
Geweldige ervaring, afspraken welke gemaakt werden zijn nagekomen.