Al een keer eerder een auto laten herstellen door v.d. Werf. Toen de auto als nieuw teruggehad. Ook nu is de auto zeer netjes hersteld. De deuren waren zwaar beschadigd en daar is helemaal niks meer...Al een keer eerder een auto laten herstellen door v.d. Werf. Toen de auto als nieuw teruggehad. Ook nu is de auto zeer netjes hersteld. De deuren waren zwaar beschadigd en daar is helemaal niks meer van te zien. Ze hadden iets nauwkeuriger afgehangen kunnen worden, maar dat is minimaal.
Pier Postma
Zeer correct, precies uitgelegd wat er van mij verwacht werd en wat ik van hen kon verwachten. Vriendelijke receptie en medewerkers, precies volgens afspraak zowel de tijd als de kosten. Tussen...Zeer correct, precies uitgelegd wat er van mij verwacht werd en wat ik van hen kon verwachten. Vriendelijke receptie en medewerkers, precies volgens afspraak zowel de tijd als de kosten. Tussen aanmelding en uitvoering een keurige herinnerings mail gekregen.
Prima service en contact. nette herstelwerkzaamheden
Jaco Bielsma
Ik ben erg tevreden met de schadeafhandeling. Zowel het contact aan de balie als ook het contact met Rene en Marco verliepen duidelijk en soepel. En de auto is super netjes hersteld .