Ik ben meer dan tevreden. Snelle gehandeld en duidelijke communicatie.
Jet Leliveld
Heb een prima ervaring met het schadeherstel bedrijf !
Auto schade afhandeling is prima verlopen, al wil ik wel graag nog een overzicht ontvangen van wat er precies is hersteld. Daarbij kreeg ik onlangs nog een bericht van een expertise bedrijf die me...Auto schade afhandeling is prima verlopen, al wil ik wel graag nog een overzicht ontvangen van wat er precies is hersteld. Daarbij kreeg ik onlangs nog een bericht van een expertise bedrijf die me vroeg om een afspraak te maken voor fotografie, etc. Ik dacht dat dat bij jullie al was gebeurd??
Henk
Zeer te vreden
Correct en duidelijk daarbij heel aardig
A.O
Schade zeer professioneel hersteld! Prettige samenwerking, goede service en zeer kundig.
Correcte service, komen afspraken na
Peter van Dijk Amsterdam
Ik vond het een opvallend vriendelijk autoschade herstelbedrijf. Ook in communicatie perfect en snel. Mijn schade aan de auto was aanzienlijk (vangrail van voor naar achter) maar het is perfect...Ik vond het een opvallend vriendelijk autoschade herstelbedrijf. Ook in communicatie perfect en snel. Mijn schade aan de auto was aanzienlijk (vangrail van voor naar achter) maar het is perfect hersteld, niets meer van de schade te zien. Ik ben zeer over M. Schenk te spreken!
Wiebe
Zeer goed werk geleverd -prachtige reparatie- conform afspraak -zeer netjes en op de afgesproken tijd opgeleverd
Sander
Wat een geweldig autoschade herstel bedrijf. Ze zijn erg vriendelijk en staan je altijd netjes te woord. We hadden onverwacht toch een leenauto nodig en dat hadden ze binnen 2 uur voor ons geregeld....Wat een geweldig autoschade herstel bedrijf. Ze zijn erg vriendelijk en staan je altijd netjes te woord. We hadden onverwacht toch een leenauto nodig en dat hadden ze binnen 2 uur voor ons geregeld. Heel fijne ervaring.