Goede ervaring. Gelukkig ging het niet om herstel van schade, maar om het op aten knappen en opnieuw spuiten van een campercabine.
Tot nu toe zeer goede ervaringen. Houden zich aan de afspraken , duidelijke uitleg en goed schadeherstel van de auto .
AvH
Uitermate tevreden.
johan van meurs
Ik benzeer tevreden over de afhandeling van (al) mijn schade,s bij beukers auto schade .. men woe=rdt zeer correct behandeld en men doet zijn uiterste best om bijvoorbeeld te zorgen voor...Ik benzeer tevreden over de afhandeling van (al) mijn schade,s bij beukers auto schade .. men woe=rdt zeer correct behandeld en men doet zijn uiterste best om bijvoorbeeld te zorgen voor vervangend vervoer(ook al is dit soms niet makkelijk) kortom een aanrader voor iedereen die zijn schade bij een gedege en betrouwbaar bedrijf wil laten repareren
R AngeRover
Erg goed, fijne service en spuitwerk is netjes uitgevoerd
Zeer net bedrijf, kwaliteit herstel super, aardige medewerkers, duidelijke afspraken
Vakwerk, zowel bij de intake, bespreking van de mogelijkheden als het totale herstel.
Prima!
Ik ben van binnenkomst tot en met oplevering erg netjes geholpen bij Beukers Autoschade. Ze zijn klantvriendelijk, meewerkend etc. Er was een goede leenauto beschikbaar waar ik gebruik van kon...Ik ben van binnenkomst tot en met oplevering erg netjes geholpen bij Beukers Autoschade. Ze zijn klantvriendelijk, meewerkend etc. Er was een goede leenauto beschikbaar waar ik gebruik van kon maken en de schade is netjes volgens afspraak herstelt. Zelfs toen ik nog wat kleine restpuntjes had, was niets te veel. Dit hebben ze nadien netjes opgelost. Ik ben erg tevreden.