Prima! Schade goed hersteld, auto werd thuis omgeruild.

Keurig bedrijf prima geholpen en dachten echt mee met de klant.

Prettige en adequate be- en afhandeling.

Uitstekende service

Ervaring met dit befrijf was erg positief.

Zeer kundig en bijzonder klantvriendelijk. Denken ook goed met je mee in de combinatie betaalbaar én goed. Niemand zit op schade te wachten, maar als dat onverhoopt toch het geval is dan ben... Zeer kundig en bijzonder klantvriendelijk. Denken ook goed met je mee in de combinatie betaalbaar én goed. Niemand zit op schade te wachten, maar als dat onverhoopt toch het geval is dan ben je hier echt op een goed adres!

Heel goede service, schade herstelt en auto weer terug als nieuw! daarnaast brandschoon.

Deels ben ik er positief over, deels negatief. De schade is prima hersteld. Ik vond de haal- en brengservice en de leenauto ook heel goed. Maar er zijn bij het afhalen van mijn auto een paar dingen... Deels ben ik er positief over, deels negatief. De schade is prima hersteld. Ik vond de haal- en brengservice en de leenauto ook heel goed. Maar er zijn bij het afhalen van mijn auto een paar dingen besproken die of niet zijn doorgegeven of totaal niet zijn gedaan. Zo werd mij verteld dat u een monteur in dienst had die kon kijken naar de klachten die ik had met mijn EGR klep aangezien ik had gehoord van mijn Toyota dealer dat daar een probleem zat (het lampje op mijn dashboard ging steeds aan om daarvoor te waarschuwen). Daarnaast gaf ik aan dat de batterij in mijn sleutel voor de auto aangaf leeg te raken. Ook hier zou een nieuwe voor worden ingezet. Het is geen van beiden gebeurd. Waarschuwingslampje brandt nog en batterij sleutel is niet vervangen. Kan natuurlijk bij een SCHADE herstel dat dat niet de focus is, maar doen dan ook het aanbod niet. Verder dus nogmaals zeer tevreden over u.