Wij zijn zeer tevreden we zullen Beukers schadehersteller altijd iedereen adviseren.
Michel Lukassen
Zeer goed, goed service
Frits Hendriksen
Prima, correct, snel en deskundig behandeld.
Fam. Mittie
Fijne communicatie. Duidelijk en alles snel geregeld.
Henk
Geen lange wachttijd, netjes geholpen, resultaat is als "nieuw"
Leo Ooms
Zeer vriendelijk, snel reagerend, meedenkend, professioneel. Wat wil je nog meer?
Nathalie van Osch
Geweldig goed en prettig geholpen. Ik kwam zonder afspraak bij het bedrijf omdat ik een schade offerte nodig had. Er werd direct tijd voor mijn verzoek gemaakt en ging even later met een zeer...Geweldig goed en prettig geholpen. Ik kwam zonder afspraak bij het bedrijf omdat ik een schade offerte nodig had. Er werd direct tijd voor mijn verzoek gemaakt en ging even later met een zeer gedegen verslag en prijsopgave weer naar huis. Zeer vakkundig en klantvriendelijk
Zijn weinig informatief, vragen weinig door. Antwoorden op vragen zijn kort en sussend. Lakwerk zeer goed gerepareerd, andere zaken waar naar gevraagd is níet uitgevord zoals besproken. Lijkt...Zijn weinig informatief, vragen weinig door. Antwoorden op vragen zijn kort en sussend. Lakwerk zeer goed gerepareerd, andere zaken waar naar gevraagd is níet uitgevord zoals besproken. Lijkt ook te komen doordat er niet genoteerd wordt.
Dirk Kruger
Zeer tevreden over de ontvangst, de service en het resultaat