Zeer vriendelijk personeel, vakkundig, goede service. Auto wordt zelfs opgehaald en weer thuis gebracht. Geen gedoe met je verzekering, alles loopt via hun. Tevens geen lange wachttijden.
Aan te raden
Zeer vriendelijk personeel. Voelde me al rottig genoeg dat ik schade heb gereden door iemand die door rood reed. Zij geven me het gevoel dat het wel goed kwam, en dat was zo. Heel snel en ook een...Zeer vriendelijk personeel. Voelde me al rottig genoeg dat ik schade heb gereden door iemand die door rood reed. Zij geven me het gevoel dat het wel goed kwam, en dat was zo. Heel snel en ook een goede vervangende auto.
Ik heb prima ervaringen met dit bedrijf. De schade is tevoren behoorlijk nauwkeurig ingeschat. De reparatie is geheel volgens afspraak zeer kort na de opdracht verricht. De haal- en brengservice...Ik heb prima ervaringen met dit bedrijf. De schade is tevoren behoorlijk nauwkeurig ingeschat. De reparatie is geheel volgens afspraak zeer kort na de opdracht verricht. De haal- en brengservice voorkomt veel ongemak en de auto werd mooi in- en uitwendig gepoetst afgeleverd. In mijn geval is ook de papierwinkel door het bedrijf verzorgd, maar dat is meer een pluspunt van mijn all-risk verzekering.
Top bedrijf, heldere communicatie, goed schadeherstel. Aan te bevelen.
Lambert autoschade bedrijf heeft op efficiënte wijze een schade aan mijn auto gerepareerd. De diepe krassen in de bumper perfect weggewerkt . Ook is er geen overgang te zien in de kleur van...Lambert autoschade bedrijf heeft op efficiënte wijze een schade aan mijn auto gerepareerd. De diepe krassen in de bumper perfect weggewerkt . Ook is er geen overgang te zien in de kleur van de lak waar deze herstelt is, terwijl de auto toch al 5 jaar oud is.
Prima. Doen wat ze beloven. Lakschade goed hersteld en auto geheel schoongemaakt terug gekregen!