Snelle service, ik kon gelijk terecht voor get schadeherstel. Een prima vervangende auto meegekregen.

Toen ik voor de schademelding mij melde bij de desk van het bedrijf werd mij meteen verteld wat er ging gebeuren en kreeg alle hulp bij het melden bij mijn verzekering.
Dit alles gaf mij een...
Dit alles gaf mij een vertrouwelijk gevoel.

Voortreffelijk!

SCHADE WAS NETJES HERSTELD ALLEEN WERKTE DE SENSOREN EN DE CAMERA VAN MIJN ACHTERBUMPER NA HERSTEL NIET MEER, NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT EN WORDT IN ORDE GEMAAKT EN KRIJG GEDURENDE HERSTELPERIODE... SCHADE WAS NETJES HERSTELD ALLEEN WERKTE DE SENSOREN EN DE CAMERA VAN MIJN ACHTERBUMPER NA HERSTEL NIET MEER, NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT EN WORDT IN ORDE GEMAAKT EN KRIJG GEDURENDE HERSTELPERIODE GRATIS LEENAUTO TER BESCHIKKING

Zeer professioneel bedrijf met o.a.aandacht voor alle details (kopje koffie en geruststelling dat alles wel goed komt na ongeval, voetenmat in auto na reparatie, auto mooi gewassen na reparatie,... Zeer professioneel bedrijf met o.a.aandacht voor alle details (kopje koffie en geruststelling dat alles wel goed komt na ongeval, voetenmat in auto na reparatie, auto mooi gewassen na reparatie, keurig herstelde schade), allemaal top en goed overnagedacht c.q. na jarenlange ervaring wijs geworden. Echt een aanrader!