Heel spontaan medewerkers, snel geholpen, auto heel netjes terug geleverd
Prima, professioneel en netjes
Helaas het eerst contact erg slecht. Voordat er werd gevraagd wat er was gebeurd. Wist een jong baliemedewerker ons al te vertellen dat het aanrijding schade was. Terwijl dit niet het geval was. De...Helaas het eerst contact erg slecht. Voordat er werd gevraagd wat er was gebeurd. Wist een jong baliemedewerker ons al te vertellen dat het aanrijding schade was. Terwijl dit niet het geval was. De afhandeling met de verzekeringsmaatschappij was hierdoor ook erg raar. Waar ik normaal gesproken de schade meld kwamen er allerlei vragen. Wij kregen hierdoor het gevoel dat het leek of we de boel wilden flessen. Wat betreft de schade herstel is het goed gedaan.
Prima, mijn auto kon snel voor de schade gerepareerd worden.
Prima! Voor een goede prijs is de schade goed hersteld!
Goed bali behandeling van alle medewerkers en goede schade afhandeling
Keurig bedrijf
Positief. Alles is keurig geregeld en afgewikkeld
Snelle en nette afhandeling.
De algemene ervaring is positief. De man des huizes heeft de auto aangemeld en de schade op laten nemen. De vrouw des huizes heeft de auto vervolgens gebracht en werd niet al te vrouwvriendelijk...De algemene ervaring is positief. De man des huizes heeft de auto aangemeld en de schade op laten nemen. De vrouw des huizes heeft de auto vervolgens gebracht en werd niet al te vrouwvriendelijk behandeld. Er werden met opmerkingen gerefereerd naar de gerede schade plus het feit dat bij het meegeven van de leenauto er van uit werd gegaan dat de vrouw minder capabel zou zijn om de auto schadeloos van het terrein te manoeuvreren.