Ik heb bij dit schadeherstelbedrijf (Wellcoll ~ Weert) een zeer aangenaam en positief gevoel overgehouden. In mijn geval ging het om een (iets)bijzondere auto die zij vakkundig en n.a.v. van...Ik heb bij dit schadeherstelbedrijf (Wellcoll ~ Weert) een zeer aangenaam en positief gevoel overgehouden. In mijn geval ging het om een (iets)bijzondere auto die zij vakkundig en n.a.v. van mijn wensen kwalitatief op een hoog niveau hebben uitgevoerd. Schadeherstel is perfect uitgevoerd. De mensen hier binnen de organisatie hebben ook een hele fijne harmonie met elkaar. Ik kom zeker weer terug.
Goede snelle afhandeling van schades
Jan
Prima. Snelle afspraak binnen 10 werkdagen, goed werk, schappelijke prijs. Enige nadeel, er was geen tijdelijke auto beschikbaar, alleen een fiets.
Zeer zeer tevreden,
Louis de Koning
Super snel en professioneel geholpen.
L. Jansen
Niet alle schades zijn in 1 x verwerkt. Er zijn verschillende malen punten vergeten die wel genoteerd stonden. De zorg daarnaast was wel zeer netjes mbt vervangend vervoer.
Prima. Nette afhandeling van schade, en prima leen auto.
Deze is prima
Super tevreden. Vriendelijk en auto heel snel klaar!