Mijn ervaring is dat bij deze schadehersteller zeer vriendelijk en vakkundig personeel werkt. Ook wordt er snel gewerkt zodat je niet lang hoedt te wachten.
Heel goed geholpen en goed werk afgeleverd
Peter G uit Landgraaf
Persoonlijk contact prima duidelijke afspraken snel geholpen passend vervangend vervoer snelle en keurige reparatie , Het komt altijd goed.
Vriendelijke mensen, goede ontvangst, helder over de zaken, meedenkend en behulpzaam. Het schadeherstel was snel voor elkaar terwijl een eventuele vertraging van levering spullen was verwacht....Vriendelijke mensen, goede ontvangst, helder over de zaken, meedenkend en behulpzaam. Het schadeherstel was snel voor elkaar terwijl een eventuele vertraging van levering spullen was verwacht. Schadeherstel is kundig en mooi uitgevoerd en er is tijd genomen om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Kortom, zeer tevreden.
Maureen
Onlangs voor de eerste keer hier mee te maken gehad omdat ik schade aan mijn auto had. Ze hebben me hier heel goed geholpen.
Uitstekend
Onze ervaring met dit schadeherstelbedrijf is goed. Er is gelukkig niks meer van de schade te zien.
Gewoon zoals het hoort te zijn zoals je het zelf ook zou doen