Fijne service, goede ontvangst en vriendelijk personeel. Zijn realistisch en geven een eerlijk advies.

Goede service met een glimlach!

Alles is er zeer goed geregeld je word netjes te woord gestaan en leggen alles goed uit en de auto was op en top zeer goed gemaakt

Ik ben heel erg tevreden over Schadebedrijf Lambert. Ben vriendelijk ontvangen en de schade is perfect hersteld. Aangenaam verrast door de goede manier waarmee zij omgaan met het Covid-19 virus. De... Ik ben heel erg tevreden over Schadebedrijf Lambert. Ben vriendelijk ontvangen en de schade is perfect hersteld. Aangenaam verrast door de goede manier waarmee zij omgaan met het Covid-19 virus. De auto zag er na de reparatie weer als nieuw uit.

Ik kwam voor een krasje - kon alleen weggepoetst worden - even bijgetipt - na 3 dagen spontaan eraf...

Werd goed geholpen .
Juiste aandacht voor mijn probleem .
En alles netjes gemaakt uiteindelijk.

Betrouwbaar en vakkundig bedrijf. De schade is naar volle tevredenheid hersteld.

Na een aantal keer prettig telefonisch contact te hebben gehad is mijn schade aan spiegel naar wens hersteld. Zoals aangegeven, wilde ik graag dat het rechtstreeks met de verzekering zou worden... Na een aantal keer prettig telefonisch contact te hebben gehad is mijn schade aan spiegel naar wens hersteld. Zoals aangegeven, wilde ik graag dat het rechtstreeks met de verzekering zou worden geregeld. Dit is ook naar wens gebeurd. Prima score.

Zeer de moeite waar, alle schade vakkundig opgelost zelfs een niet vermeld vergeten deukje hersteld.