Goed bedrijf Snel advies over prijs gehad Goede prijs en uitstekend gemaakt
Klantvriendelijk
Mijn ervaring is buitengewoon goed. Helaas heb ik in een relatief korte tijd schade gehad aan de auto, dus 2 keer ervaring gehad met Lambert Autoschade. Zo netjes behandeld en de 1e keer auto voor...Mijn ervaring is buitengewoon goed. Helaas heb ik in een relatief korte tijd schade gehad aan de auto, dus 2 keer ervaring gehad met Lambert Autoschade. Zo netjes behandeld en de 1e keer auto voor de deur terug gebracht omdat ik niet weg kon. Super service.
Door mijn autoverzekeringsmaatschappij werd Lambert Autoschadebedrijf uit Eindhoven mij aanbevolen om de schade aan mijn auto te laten herstellen. Mijn algemene ervaring is dat Lambert...Door mijn autoverzekeringsmaatschappij werd Lambert Autoschadebedrijf uit Eindhoven mij aanbevolen om de schade aan mijn auto te laten herstellen. Mijn algemene ervaring is dat Lambert Autoschadebedrijf uit Eindhoven een prima autoschadebedrijf is. De receptionisten zijn aardig en klantvriendelijk. En volgens afspraak stond er ook een leenauto voor me gereed. Als service van het bedrijf kreeg ik mijn auto gewassen retour. Top !!
Ik ben zeer tevreden over Lambert als schadebedrijf Mijn auto is professioneel hersteld ook ben ik zeer goed geholpen door de dames Ondanks het carona virus Mijn dank hier voor