Werd vriendelijk geholpen en legde uit hoe het ongeveer gedaan werd het herstel van de hagelschade.

Klantvriendelijke en zakelijke informatie vooraf, duidelijk tijdpad ten aanzien van herstelwerkzaamheden. Prima vervangend voertuig en het belangrijkste een tip-top herstelde auto en probleemloze... Klantvriendelijke en zakelijke informatie vooraf, duidelijk tijdpad ten aanzien van herstelwerkzaamheden. Prima vervangend voertuig en het belangrijkste een tip-top herstelde auto en probleemloze kostenafhandeling. Doet de misère van de schade snel vergeten!

Goede afhandeling geweest

Super !! Steeds correct beantwoord op mijn vragen, staan je vriendelijk te woord. Snelle afhandeling van de schade, leenauto stond al klaar . Papierwerk werd door hun helemaal geregeld.

Uitstekende service verlening en vakkundige medewerkers.

Supergoed, heel snel maar ook heel strak gerepareerd .

De ervaring met Autoschade Hoekse Waard is zeer goed. Ik ken het bedrijf al heel lang en het staat bekend als een eerste klas schadeherstelbedrijf. Ze hebben heel goede plaatwerkers en een... De ervaring met Autoschade Hoekse Waard is zeer goed. Ik ken het bedrijf al heel lang en het staat bekend als een eerste klas schadeherstelbedrijf. Ze hebben heel goede plaatwerkers en een accurate spuiter. Dat heeft weer geresulteerd in een perfect hersteld schade. Wat betreft de planning afspraak = afspraak en er wordt gezorgd voor een correcte financiële afhandeling waar geen omkijken naar is. Kortom, een prima bedrijf.

Wim Gerritsen van der Hoop