Uitstekend. Snel,vriendelijk en onzichtbaar hersteld.
Werd snel geholpen, het was niet wenselijk om met de schade door te rijden en kreeg direct een leenauto mee in afwachting van de reparatie welke door de drukte enkele dagen op zich liet wachten....Werd snel geholpen, het was niet wenselijk om met de schade door te rijden en kreeg direct een leenauto mee in afwachting van de reparatie welke door de drukte enkele dagen op zich liet wachten. Auto is keurig gerepareerd en was van binnen en buiten gereinigd . Hij zag er weer tip top uit.
Zeer vriendelijk geholpen
Prima geholpen! Prettig contact.
Auto was prima gespoten, de spuiter had echter het spetbord vastgezet met tape waardoor er schade is ontstaan op een deel wat niet gespoten is, de spuiter geeft het de schuld aan oude schade wat...Auto was prima gespoten, de spuiter had echter het spetbord vastgezet met tape waardoor er schade is ontstaan op een deel wat niet gespoten is, de spuiter geeft het de schuld aan oude schade wat waarschijnlijk niet goed gespoten was. Ik heb daar weinig aan want ik heb nu schade na de schade die hersteld is
Heel te vreden. vriendelijke mensen Prima kwaliteit.
Goed geholpen, hebben verstand van zaken.
Uitstekende service, afspraak is afspraak. Zelfs een automaat als leenauto!
Prettig geholpen en duidelijkheid over de afhandelinh