Heel goede ervaring. Goede klantenservice, denkt met je mee. Haal/ breng service. Heel vriendelijk. Afhandeling schade was heel goed. Schade perfect hersteld.
Tevreden klant
Goed Vriendelijk personeel Weten waar ze over praten Schade prima opgelost,kregen leenauto mee voor twee dgn Bij het ophalen, van de auto hadden ze de auto gewassen.
Peter Bekker
Uitstekend
sangers
Zeer netjes geholpen vriendelijke dame achter de balie. Auto weer netjes afgeleverd
Uitstekend
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Hoewel het verzekeringswerk was zonder directe financiële consequenties voor mijzelf acht ik de prijs nogal hoog. Ik had een...Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Hoewel het verzekeringswerk was zonder directe financiële consequenties voor mijzelf acht ik de prijs nogal hoog. Ik had een prijsvergelijking (geen beunhaas) van een bedrijf dat geen contract had met ANWB.
B. J. Van Rheenen
Positief
M. Beekman
Zeer goed. Het was wel even spannend of de auto voor de kerstvakantie(wintersport) klaar was maar ze hebben flink hun best gedaan.
Klaas
Bij schade prima geholpen. Ook tijdens reparatie goed op de hoogte gehouden van voortgang en vertraging door langere levertijden van onderdelen. Fijn dat tijdens herstel een leenauto...Bij schade prima geholpen. Ook tijdens reparatie goed op de hoogte gehouden van voortgang en vertraging door langere levertijden van onderdelen. Fijn dat tijdens herstel een leenauto beschikbaar werd gesteld. Schade is zeer netjes hersteld.