We zijn vriendelijk en netjes behandelt. De schade is netjes gemaakt. En de auto werd schoon netjes en gestofzuigd afgeleverd. Goede service.
M. KLAVER
Geert Cornelis
Ik ben heel prettig te woord gestaan, en van de schade is niets meer te zien. De kosten zijn me ook enorm mee gevallen.
Roos Post
Goede ervaring. Fantastische service met leen auto. Zeer tevreden.
Roy Koster
Faber
Super ontvangen en geholpen.
Snelle afspraak en prima afhandeling van de schade.
Mijn auto had een diepe kras die de volledige achterdeur bedekte, en een lichte deuk. Helaas was ik zelf verantwoordelijk voor deze schade en heb ik voor het eerst de reparatie laten uitvoeren. Dit...Mijn auto had een diepe kras die de volledige achterdeur bedekte, en een lichte deuk. Helaas was ik zelf verantwoordelijk voor deze schade en heb ik voor het eerst de reparatie laten uitvoeren. Dit maakte me wat nerveus, aangezien ik niet wist in hoeverre er kleurverschil zou optreden na de reparatie. De medewerkers verzekerden mij echter dat er geen kleurverschil zou zijn, en ze hadden gelijk. AAS schadeherstel Emmeloord heeft werkelijk fantastisch werk geleverd! Het resultaat is alsof er nooit schade is geweest. Hartelijk dank!
Riekelt Urk
De schade is heel goed, vakkundig en snel opgelost.