Goed. Vlotte reactie op mijn schademelding. Na het beoordelen van de schade kreeg ik gelijk een prijsopgave. Het herstellen van de schade werd op zeer korte termijn ingepland. Ik kon hierop,...Goed. Vlotte reactie op mijn schademelding. Na het beoordelen van de schade kreeg ik gelijk een prijsopgave. Het herstellen van de schade werd op zeer korte termijn ingepland. Ik kon hierop, onder het genot van een kop koffie, op wachten. Al met al heb ik alles als zeer prettig ervaren.
Edwin van de wiel
Zeer goed open eerlijk en betrouwbaar
Not Happy
Het begon goed, maar helaas was de uitkomst minder. Er is geen contact met mij opgenomen tijdens de reparatie, het interieur van de auto zat vol met vieze, zwarte vingers en vegen, er was...Het begon goed, maar helaas was de uitkomst minder. Er is geen contact met mij opgenomen tijdens de reparatie, het interieur van de auto zat vol met vieze, zwarte vingers en vegen, er was afgesproken dat er een trekhaak geplaatst zou worden voor eigen rekening, maar dat is niet gebeurt, zonder ook maar het minste overleg. Ik heb geen leenauto meegekregen, want daar doen ze niet aan? Terwijl ik daar wel voor verzekerd ben. Daarbij heeft de reparatie, op 2 dagen na, 4 weken geduurd, zonder dat er contact met mij werd opgenomen over de gang van zaken. Bovendien heb ik geen factuur gezien, of nog maar de minste uitleg gekregen, van wat ze gedaan hebben en moest ik contant €100,- eigen risico betalen bij het ophalen van de auto. Het personeel en de eigenaar waren wel zeer vriendelijk.
Erg goed. Denken mee. regelen alles . geen omkijken naar
JN. Selier
Het schadeherstelbedrijf Gerritsma heeft zich prima aan z’n afspraken gehouden en heeft de schade aan mijn auto zeer vakkundig en onzichtbaar hersteld! Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het...Het schadeherstelbedrijf Gerritsma heeft zich prima aan z’n afspraken gehouden en heeft de schade aan mijn auto zeer vakkundig en onzichtbaar hersteld! Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het afgeleverde werk i.c.m. het tijdig en helder communiceren.
I. van Pul
Goede service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Auto is netjes opgeknapt.
Jacquelijne
Afgezien van dat er van alles misging, (leenauto was niet terug, dus kon ik niet meenemen, bumper werd later geleverd en bleek dan weer dat ze de verkeerde hadden gestuurd etc.) toch tevreden. Men...Afgezien van dat er van alles misging, (leenauto was niet terug, dus kon ik niet meenemen, bumper werd later geleverd en bleek dan weer dat ze de verkeerde hadden gestuurd etc.) toch tevreden. Men was vriendelijk, eerlijk en behulpzaam.
Eric
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn schade is perfect gerepareerd. Omdat ik niet al te ver (in Roosendaal) weg woon, werd ik, na aflevering van mijn eigen wagen, zelfs even thuisgebracht....Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn schade is perfect gerepareerd. Omdat ik niet al te ver (in Roosendaal) weg woon, werd ik, na aflevering van mijn eigen wagen, zelfs even thuisgebracht. In het verleden bij een vorige wat grotere schade werd me een vervangende auto meegegeven. Ik ben een zeer tevreden klant, die uiteraard liever geen schades heeft.