Ik ben heel tevreden over de snelle service en het resultaat van de schadeherstel. Prima bedrijf en zeker een aanrader
Marijke Broodman
Mijn ervaring met Omnia in Roelofarendsveen is in één woord fantastisch. Het dakluik van mijn camper was door storm Poly geheel van het dak gerukt en liep al snel vol met...Mijn ervaring met Omnia in Roelofarendsveen is in één woord fantastisch. Het dakluik van mijn camper was door storm Poly geheel van het dak gerukt en liep al snel vol met water. In tegenstelling tot andere schade herstelbedrijven waar ik 7 weken moest wachten tot zij eindelijk mijn schade konden opnemen kon ik bij Omnia de volgende ochtend al terecht. Na 2 dagen was het dakluik vervangen en zag het dak er weer uit als nieuw. Klantvriendelijk en goede service staan daar hoog in het vaandel. Een super bedrijf wat ik iedereen aanraad.
Saskia
Mijn auto ziet er weer uit als nieuw. Ben zo blij.
Nico
Ik ben (gelukkig) geen vaste klant bij welk schadebedrijf dan ook, maar mijn ervaring bij deze schadeafhandeling is absoluut positief. De schade is netjes hersteld, binnen de afgesproken tijd,...Ik ben (gelukkig) geen vaste klant bij welk schadebedrijf dan ook, maar mijn ervaring bij deze schadeafhandeling is absoluut positief. De schade is netjes hersteld, binnen de afgesproken tijd, het ziet er weer als nieuw uit. Een leenauto was geen enkel probleem en was zo ter plekke geregeld. N.
Prijs kwaliteit zeer goed
L. Bakker
Fijne service en afspraken prima nagekomen.
Paul Visser
Net bedrijf met vriendelijk personeel Wel jammer dat de aflevering niet in orde was . Binnenportier meegespoten rubberplug en velg met spuitnevel ! Dit werd wel ter plekke...Net bedrijf met vriendelijk personeel Wel jammer dat de aflevering niet in orde was . Binnenportier meegespoten rubberplug en velg met spuitnevel ! Dit werd wel ter plekke hersteld na mijn aanwijzing .
Goed en vertrouwd
Bert H
Ze leveren goed werk. IK kan niets terug vinden van de schade die hersteld is