Keurig geholpen, fijne communicatie en ook de antenne weer keurig op zijn plaats gezet.
Schade zelf goed hersteld vriemdelijk te woord gestaan minder vondt ik dat er een schade vergeten te herstellen was spiegelkapje en die moest ik dan maar weer in eigen ander tijdstip ophalen en...Schade zelf goed hersteld vriemdelijk te woord gestaan minder vondt ik dat er een schade vergeten te herstellen was spiegelkapje en die moest ik dan maar weer in eigen ander tijdstip ophalen en gezien de hersteller buiten mijn gemeente gevestigd is vondt ik dit minder ook was de auto nog van poets en poetsstrepen voorzien en na mijn beleving niet netjes dus afgeleverd
Charles Veldt
Zeer tevreden over de vakbekwaamheid en beleefdheid van de man in de receptie.
Goed. Schade netjes hersteld.
Kees Vermeegen
Het is een klantvriendelijk bedrijf, duidelijke afspraken gemaakt. Mijn auto weer helemaal hersteld precies zoals afgesproken was.
Zeer vriendelijk, ontzorgen je helemaal
Prima reparatie. Afspraken worden nagekomen. Auto is keurig schoongemaakt.
DraismaLMP
Schade is prima , netjes en snel hersteld. Heb alleen een factuur gekregen welke €200,- duurder was dan ik telefonisch (€800,-) had doorgekregen.